To εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “Θ. Βεσσαλά” ιδρύθηκε το 1994 στον Πόρο Τροιζηνίας. Από τότε, η Θεοδώρα και η Σωτηρία (κόρη) συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα τους στο χώρο της ζαχαροπλαστικής με σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές παραγωγής, προσπαθούν κάθε φορά να προσφέρουν στον καταναλωτή προϊόντα φρέσκα, γευστικά και ιδιαίτερα. Οι ειδικές γνώσεις τους στον τομέα της επιστήμης και μηχανικής των τροφίμων (διπλ. Χημικού Μηχανικού ΕΜΠ, Fondazione Istituto Europeo di Oncologia), καθώς και η συνεχής εκπαίδευση τόσο στον χώρο του γλυκού όσο και του παγωτού, με φοίτηση σε εξειδικευμένες σχολές της Ελλάδας και της Ευρώπης (LeMondeInstitute-Athens, EcoleLenôtre-Paris, CarpigianiGelatoUniversity-Italy, ChocolateAcademy-UK) τους δίνουν τη δυνατότητα να εξελίσσουν τα προϊόντα τους και να τα αναβαθμίζουν, τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά.
ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ 18020
Σοκολατάκια φέτας με βότανα
Παραδοσιακά κουλουράκια βανίλιας
Παραδοσιακά κουλουράκια λαδιού
Κουλουράκια σοκολάτας
Παραδοσιακά κουλουράκια σμυρνέικα
Παραδοσιακό τσουρέκι
Μαρμελάδα νεράντζι - περγαμόντο
Γλυκό κουταλιού φράπα
Σοκολάτα υγείας 57%