
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 ΛΕΠΤΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΥΛΙΚΑ
200 g κρέμα γάλακτος 35%
200 g γιαούρτι
50 g άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
1 πρέζα κάρδαμο τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, την άχνη και το κάρδαμο με σύρμα, μέτρια ταχύτητα αρχικά και έπειτα σε δυνατή για 7-8 λεπτά, ώσπου η υφή του μίγματος να μοιάζει με την υφή του γιαουρτιού. Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι πλήρους ενσωμάτωσης.
Σερβίρουμε σε μπωλ και διακοσμούμε με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι.