MΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

MΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

















ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 ΛΕΠΤΑ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

 

ΥΛΙΚΑ

200 g κρέμα γάλακτος 35%

200 g γιαούρτι

50 g άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη

1 πρέζα κάρδαμο τριμμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, την άχνη και το κάρδαμο με σύρμα, μέτρια ταχύτητα αρχικά και έπειτα σε δυνατή για 7-8 λεπτά, ώσπου η υφή του μίγματος να μοιάζει με την υφή του γιαουρτιού. Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι πλήρους ενσωμάτωσης.

Σερβίρουμε σε μπωλ και διακοσμούμε με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι.